Hesabım
    Bilim Kurgu Filmi “Solis”ten Fragman Geldi!

    “Solis”in başrollerini Steve Ogg ve Alice Lowe paylaşıyor.

    Kontrolsüz bir şekilde güneşe doğru sürüklenen bir uzay aracında mahsur kalan bir adamı konu alan bilim kurgu filmi “Solis”in yeni fragmanı yayınlandı.

    “Grand Theft Auto V” oyununda hayat verdiği Trevor Philips karakteri ile akıllara kazınan, “The Walking Dead” ve “Westworld” gibi dizilerde boy gösteren Steve Ogg’un başrolünü üstlendiği filmde Alice Lowe da sesiyle yer alıyor. Filmin yönetmen ve senarist koltuğuda ise 2011-2013 yılları arasında çektiği altı kısa filmin ardından ilk uzun metrajına imza atan Carl Strathie oturuyor.

    Troy Holloway baygın bir halde yatarken nerede olduğunu bile bilmeden kendine gelir. Ancak karşılaştığı manzara oldukça korkutucudur. Uzaydaki çekime göre sürüklenen, tek kişilik bir kaçış kapsülünün içindedir. Daha da kötü olan şey, kapsülün hızla güneşe doğru sürüklenmekte olmasıdır. Hızlı oksijen tükenmesi ve 90 dakikalık bir yanma oranıyla, Komutan Roberts zaman dolmadan önce Holloway'i kurtarmak için bir kurtarma görevi başlatır. Yakın zaman önce oğlunu kaybeden ve şimdi de kendi sonu yaklaşan Holloway hayatta kalma konusunda pek hevesli olmasa da onunla yalnızca zayıf radyo frekansı aracılığıyla konuşabilen Roberts onun hayatını kurtarmaya kararlıdır. Bu süre zarfı içinde her ikisi de çok geçmeden yaşadıkları hayatların beklenmedik şekillerde birbirlerini etkilediğini göreceklerdir. Uzayın sınırsız ve korkunç boşluğu bile bu iki insanın birbirlerinden destek almasını engelleyemeyecektir.

    Prömiyerini geçtiğimiz Haziran ayında Edinburgh Film Festivali’nde gerçekleştiren “Solis” 26 Ekim’de Amerika’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top