Hesabım
    8. Bodrum Türk Filmleri Haftası Sona Erdi

    Bodrum ve Kos'ta düzenlenen gösterimlerin ardından 8. Bodrum Türk Filmleri Haftası sona erdi.

    13-22 Eylül tarihleri arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü, Bodrum Belediyesi, Kos (İstanköy) Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) ve Cinemarine Sinemaları’nın katkılarıyla Bodrum Sinema ve Kültür Derneği ve Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) tarafından, Bodrum ve Yunanistan’ın Kos Adası’nda düzenlenen 8. Bodrum Türk Filmleri Haftası sona erdi.

    Onur ve Emek Ödülleri bu yıl 8. kez sahiplerini buldu. Onur ve Emek Ödülleri törenine Altan Erkekli, Sumru Yavrucuk, Bahar Öztan, Müfit Can Saçıntı, Çağan Irmak, Serdar Akar, Murat Şeker'in yanı sıra “Çiçero”, “Bizi Hatırla” ve “Çakallarla Dans” filminin oyuncuları, yapımcı Şükrü Avşar ile Mustafa Uslu, Yeşilçam’ın önemli isimlerinden Necip Sarıcı, KOS Belediye Bşk. Yrd. Elias Sfakis ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

    Ödüllerin takdim edildiği isimler:

    Her geçen yıl daha da gelişen, Türk filmlerini Bodrum ve Yunanistan'ın Kos (İstanköy) Adası’yla buluşturup sinemaseverleri Bodrum’un büyülü Ege atmosferinde ağırlayan Bodrum Türk Filmleri Haftası” bir hafta boyunca izleyici tarafından ilgiyle karşılandı. Etkinlik boyunca, “İki Yaka Yarım Aşk” filminin yönetmeni Nurdan Tümbek Tekeoğlu ile oyuncusu Selda Alkor; “Toprak” filminin yönetmeni Nebil Özgentürk ve “Çocuklar Sana Emanet” filminin yönetmen Çağan Irmak’ın katılımıyla gerçekleşen gösterimler ayakta alkışlandı. Ayrıca 15 Eylül Cumartesi günü Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği'nin (SİSAY) ev sahipliğinde “Türk Sinemasında Dönemsellik, Kısa ve Orta Vadeli Çözümler” paneli düzenlendi. Panele çok sayıda sinema salon işletmecisi, yapımcı ve yönetmen katıldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top