Hesabım
    "Ölümcül Makineler"den Türkçe Afiş Yayınlandı!

    Peter Jackson'ın yapımcılık ve senaristliğini üstlendiği Mortal Engines'den Türkçe afiş geldi.

    Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit üçlemelerinin yaratıcısı Peter Jackson'ın yapımcı ve senaristliğini üstlendiği bilim kurgu filmi Mortal Engines / Ölümcül Makineler filminden Türkçe afiş yayınlandı.

    Başrolünü Robert Sheehan ve Hera Hilmar ikilisinin paylaştığı Ölümcül Makineler'in kadrosunda Aaron Jackson, Ronan Raftery, Stephen Lang, Hugo Weaving, Menik Gooneratne, Patrick Malahide, Colin Salmon, Patrick Malahide ve Rege-Jean Pag gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğuna ise Oscar ödüllü görsel efekt uzmanı Christian Rivers geçerek ilk önemli yönetmenlik deneyimini gerçekleştiriyor.

    Mortal Engines, Philip Reeve‘in steampunk türündeki fantastik / bilim kurgu roman serisinden beyaz perdeye uyarlandı. Dev makineler üzerine kurulmuş şehirleri ve oradaki yaşamları anlatan filmde Londra’nın distopik gelecekteki halinde yaşayan dev bir makine, tükenen kaynaklar ve doğal afetlerin olduğu post-apokaliptik bir dünyada hayatta kalmaya çalışıyor.

    Ölümcül Makineler'de, medeniyeti yok eden büyük felaketin ardından yıllar geçmiştir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İnsanlar kendilerine yeni bir yaşam biçimi geliştirmiştir. Yeryüzünde hareket eden büyük şehirler, daha küçük olan kasabaları vahşice yağmalamaktadır. Tom Natsworthy, yürüyen büyük şehirlerden olan Londra’nın alt sınıfındandır. Tehlikeli kaçak Hester Shaw ile karşılaşan Tom Natsworthy artık hayatta kalmak için savaşmak zorundadır. Bu iki farklı insan hayatın değişmesine neden olan bir ittifak kurar.

    Ölümcül Makineler 28 Aralık'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top