Hesabım
    Mel Gibson İle Vahşi Belde'nin Haydutları Geri Dönüyor!

    Mel Gibson The Wild Bunch'ı yeniden çekecek!

    Sam Peckinpah yönetmenliğindeki 1969 yapımı efsaneleşmiş kovboy filmi The Wild Bunch / Vahşi Belde filmi Mel Gibson'a emanet edildi.

    Akıllara Don Jose karakterinin "En kötülerimiz bile çocukluğuna dönmeyi hayal eder. Muhtemelen, bunu çoğunlukla kötü olanlarımız hayal eder." sözleriyle kazınan efsane film, sinema tarihine o döneme kadar yapılmış en gerçekçi şiddet sahneleriyle damgasını vurmuştu. Warner Bros'un The Wild Bunch projesini tekrar gündeme getirmesinin ardından Mel Gibson ile yönetmen koltuğu için anlaşıldığı açıklandı. Gibson, ayrıca filmin senaryosunda ve yapımcılığında da yer alacak.

    Dönemin değişen ve modernleşen dünya yapısı içerisinde varlığını sürdürmeye çalışan yaşlı haydutlardan kurulu bir çetenin mücadelesini anlatan 1969 yapımı filmin senaryosunun ne derecede değiştirileceği bilinmiyor.

    The Wild Bunch'ın orijinal filminin "En İyi Senaryo" ve "En İyi Film Müziği" dallarında Oscar adaylığı bulunuyor. Ayrıca, Amerikan Film Enstitüsü tarafından "En İyi 6. Kovboy Filmi" ünvanını alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top