Hesabım
    Dylan O'Brien’lı “The Education of Fredrick Fitzell” Kadrosunu Genişletiyor!

    Gizem ve gerilim filminin başrollerinde Dylan O'Brien ve Maika Monroe yer alıyor.

    Teen Wolf” dizisi ve “Labirent” serisiyle tanınan genç yıldız Dylan O’Brien’ın başrolünü üstlendiği gizem ve gerilim filmi “The Education of Fredrick Fitzell” kadrosuna üç yeni ismi kattı. 2015 yapımı “Brooklyn”in yıldızı Emory Cohen, “The Handmaid's Tale”in Rita’sı Amanda Brugel ve “Atypical” dizisinde izlediğimiz Keir Gilchrist filmin kadrosuna dahil oldu.

    Yönetmenliğini ve senaristliğini 2012 yapımı korku filmi “The Conspiracy” ile beğeni toplayan Christopher MacBride’ın üstlendiği filmde, “Peşimdeki Şeytan” ve “The Guest” gibi filmlerle tanınan Maika Monroe ve “Mindhunter” dizisinden Hannah Gross da yer alıyor. Vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin çekimlerine önümüzdeki ayın sonunda başlanması bekleniyor.

    Fred, otuzlu yaşlarına yaklaşan ve varoluşsal bir kriz yaşayan normal bir adamdır. Gençliğinden tanıdığı bir adamla karşılan Fred, gerçek anlamda ve mecazi olarak geçmişe yolculuk eder. Kayıp bir kız, Merkür adında bir uyuşturucu ve kendisini takip eden korkutucu bir yaratık hakkındaki gizemi yavaş yavaş çözmeye başlar. Geçmiş, günümüz ve gelecek birbiriyle kesişmeye başlayınca, Fred yaşayabileceği tüm olasılıkları keşfetmeye başlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top