Hesabım
    Joseph Gordon-Levitt ve Jamie Foxx Aynı Filmde Buluşuyor!

    Netflix, Joseph Gordon-Levitt ve Jamie Foxx'u bir araya getiriyor.

    İki Altın Küre adaylığı bulunan başarılı oyuncu Joseph Gordon-Levitt ve 2004 yapımı “Ray”in Oscar ödüllü yıldızı Jamie Foxx aynı filmde buluşmaya hazırlanıyor. İkili, henüz resmi bir isme sahip olmayan, Netflix yapımı bir bilim kurgu ve gerilim filminin başrollerini üstlenecek.

    Hikayesi hakkında henüz fazla bir şey bilmediğimiz filmde Joseph Gordon-Levitt, tehlikeli ve son derece bağımlılık yapan bir uyuşturucuyu Portland sokaklarından temizlemeye çalışan bir polise hayat veriyor. Kullanan kişiye özel güçler veren uyuşturucu ile bir türü baş edemeyen polis, sokakları güvenli hale getirmenin tek yolunun uyuşturucuyu kullanmak olduğunu fark ediyor. Jamie Foxx’un karakteri açıklanmadı.

    Filmin yönetmenliğini “Paranormal Activity 3”, “Paranormal Activity 4” ve “Nerve” filmleri ile tanınan Henry Joost ve Ariel Schulman ikilisi üstleniyor. Senaryoda ise Mattson Tomlin ve Chris Bremner ikilisinin imzası bulunuyor.

    2012 yılında “Tetikçiler” ile bilim kurgu türüne damga vuran Joseph Gordon-Levitt’i bu sene hiçbir filmde izleme şansı elde edemedik. Jamie Foxx’u ise önümüzdeki Kasım ayında yeni “Robin Hood” filminde göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top