Hesabım
    “X-Men: Dark Phoenix”ten Yeni Set Kareleri Geldi!

    “X-Men: Dark Phoenix” 8 Şubat 2019’da sinemalarımıza konuk olacak.

    X-Men severlerin merakla beklediği devam halkası “X-Men: Dark Phoenix”ten yeni set kareleri görücüye çıktı. Yeni görsellerde Profesör X ve Magneto’yu önceki filmlerde olduğu gibi satranç oynarken görüyoruz. Filmin ilk fragmanının da yakın zamanda yayınlanması bekleniyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda Jean Grey rolünde Sophie Turner, Storm rolünde Alexandra Shipp, Cyclops rolünde Tye Sheridan, Quicksilver rolünde Evan Peters, Nightcrawler rolünde Kodi Smit-McPhee, Profesör X rolünde James McAvoy, Magneto rolünde Michael Fassbender ve Mystique rolünde Jennifer Lawrence yer alıyor. Simon Kinberg'ün yönetmen koltuğuna oturduğu filmde kötü karakter olarak iki Oscar adayı Jessica Chastain’i izleyeceğiz.

    Genç Jean Grey, sahip olduğu üstün güç sayesinde dünyayı Apocalypse'ten kurtarmıştır. Ancak bu sınır tanımayan Phoenix Gücü, sanıldığından bile daha güçlüdür. Bu güç yavaş yavaş Jean Grey'i ele geçirmeye ve ruhunu yozlaştırmaya çalışırken, Profesör X ve ekibin geri kalanı da Jean'in ruhunu kurtarmaya çalışmaktadır. Ancak Jean günden güne karanlığın içine çekilmekte ve daha tehlikeli bir hal almaktadır. Bu süreçte ekip üyeleri, tek bir mutantın hayatı için dünya üzerindeki herkesin hayatını tehlikeye atıp atmama ikilemiyle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

    “X-Men: Dark Phoenix” ülkemizde 8 Şubat 2019’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top