Hesabım
    Helena Bonham Carter'lı "55 Steps"ten Fragman Yayınlandı

    Helena Bonham Carter ve Hilary Swank'li 55 Steps'ten heyecan verici fragman!

    Uluslararası Toronto Film Festivali'nde ilk kez gösterilen ve beğeni toplayan Bille August yönetmenliğindeki 55 Steps'ten fragman yayınlandı. Başrollerinde Helena Bonham CarterHilary Swank ve Jeffrey Tambor'un bulunduğu ve önce dijital platformlarda yayınlanacak, ardından sinemalarda gösterime girecek olan 55 Steps'te, akıl hastalarının haklarını savunan bir avukatın, Eleanor Riese ile tanışmasıyla her şey değişecektir.

    Eleanor Riese, San Francisco'daki bir hastanenin psikiyatri bölümünde tedavi görmektedir. Burada kendi tedavi sürecinde derdini anlatmaya uğraşırken kendisini zihinsel rahatsızlıklarla boğuşan hastaların tedavi süreçlerinde söz hakkı olabilmeleri adına savaşırken bulur. Kendisini ziyarete gelen hastaların haklarını savunan avukat Colette Hughes'in durumu yasal boyuta taşımasıyla ikili bir mücadeyele başlarlar.

    Eleanor Riese'in gerçek hikayesine dayanan 55 Steps 16 Ekim'de dijital platformlarda yayınlacak; 16 Kasım'da ise yurtdışında vizyona girecek. Filmin ülkemizde ne zaman gösterime gireceği henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top