Hesabım
    “Ölüm Günün Kutlu Olsun”un Devam Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

    Merakla beklenen korku filmi “Happy Death Day 2U” ismini aldı.

    Geçtiğimiz yılın en beğenilen korku filmlerinden “Ölüm Günün Kutlu Olsun”un devam halkasının vizyon tarihi açıklandı. Resmi bir isme de kavuşan “Happy Death Day 2U14 Şubat 2019 tarihinde vizyona girecek.

    Hikaye detayları henüz bilinmeyen devam halkasında Tree, tekrar tekrar ölmenin, başına geleceklerden şaşırtıcı bir şekilde daha kolay olduğunu fark edecek. İlk filmden başrol Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby ModineRachel Matthews ve Charles Aitken gibi isimler oyun kadrosuna geri dönerken, yönetmen ve senarist koltuğuna da bir kez daha Christopher Landon oturuyor. Kadroya yeni dahil olan isimler ise Suraj Sharma ve Sarah Yarkin.

    Üniversite öğrencisi olan Tree'nin cinayete kurban gittiği doğum gününü tekrar tekrar yaşamasını ve sonsuz bir döngü içinde katilinin kim olduğunu bulmaya çalışmasını konu alan “Ölüm Günün Kutlu Olsun” 4.8 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 122 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. Ülkemizde de 148.870 kişi tarafından izlenen korku filminin devam filmi için çalışmalara geçtiğimiz Mayıs ayında başlanmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top