Hesabım
    Malatya Film Festivali Ulusal Jüri Başkanı Reis Çelik!

    8. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin Ulusal Uzun Metraj Yarışma bölümünün jüri başkanlığını, ünlü yönetmen Reis Çelik üstlenecek.

    9-15 Kasım 2018 tarihleri arasında Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Malatya Valiliği’nin katkılarıyla düzenlenecek 8. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin Ulusal Uzun Metraj Yarışma bölümünün jüri başkanlığını, çok sayıda filmin senaryosunda da imzası bulunan ünlü yönetmen Reis Çelik üstlenecek.

    Uzun süredir Film Yönetmenleri Derneği’nin de başkanlığını yürüten yönetmen Reis Çelik'in, Işıklar Sönmesin, Hoşçakal Yarın, Azül gibi uzun metraj filmlerinin yanı sıra Lal Gece, İnadına Film Çekmek, İnat Hikayeleri, Nazım Hikmet Ziyaretçin Var gibi belgesel filmleri bulunuyor. Türk sinemasının önde gelen yönetmenleri arasında yer alan Reis Çelik'in çok sayıda önemli ödülü bulunuyor.

    Ulusal bölümün jüri üyeleri ve bu bölümde yarışacak filmler, festivalin 10 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilecek basın toplantısında kamuoyu ile paylaşılacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top