Hesabım
    Harrison Ford’lu “Call of the Wild” Kadrosuna Karen Gillan Dahil Oldu!

    Karen Gillan’ı önümüzdeki sene “Call of the Wild” filminde izleyeceğiz.

    Oscar adayı başarılı aktör Harrison Ford’un başrolünü üstlendiği “Call of the Wild” filmi oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Yakın dönemde “Jumanji: Vahşi Orman” ve “Avengers: Sonsuzluk Savaşı” filmlerinde boy gösteren Karen Gillan filmin kadrosuna dahil oldu. Aktrisin filmde Mercedes karakterini canlandıracağı açıklandı.

    Filmin oyuncu kadrosunda “Legion” dizisinin yıldızı Dan Stevens, şu sıralarda “The Purge” dizisinde boy gösteren Colin Woodell, 2011 yapımı “Can Dostum” ile tanınan César ödüllü Omar Sy, İsveç’in Oscar adayı “Kare”de izlediğimiz Terry Notary yer alıyor. Şimdiye kadar çektiği tüm filmler ile ‘En İyi Animasyon Filmi’ dalında Oscar’a aday gösterilen Chris Sanders yönetmen koltuğuna geçerken, senaryoya “Logan: Wolverine”, "Yaratık: Covenant" ve “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı”nın senaristi Michael Green imza atıyor.

    Usta yazar Jack London’ın 1903 yılında yayımlanan aynı isimli romanından uyarlanan film, gerçek oyuncular ile animasyon karakterleri bir araya getiriyor. Merakla beklenen yapım, Kanada’nın Yukon bölgesinde altın arayan John Thornton (Harrison Ford) karakterine odaklanıyor.

    “Call of the Wild”ın 27 Aralık 2019 tarihinde ülkemizde vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top