Hesabım
    Joaquin Phoenix "Joker" Setinde Gözyaşlarına Boğuluyor!

    Joaquin Phoenix'li "Joker" filminden set videosu geldi.

    Joaquin Phoenix'li Joker filminden gelen set videosunda gözyaşları sel oluyor. İleride Gotham'da terör estirecek ve suç prensi olarak anılmaya başlayacak olan Joker'in henüz Arthur Fleck olduğu zamanlardaki köklerine bir bakış sunan suç filminden gelen set videosunda, Phoenix'i bir palyaço kıyafeti içinde görüyoruz. Ünlü oyuncu bir noktada rolu gereği gözyaşlarına boğuluyor. Ardından video çeken vatandaşlar sebebiyle filmin çekimleri duruyor ve ünlü oyuncu setten ayrılıyor.

    Atlanta dizisi ile yıldızı parlayan ve ardından Deadpool 2'nin Domino'su olarak karşımıza çıkarak seyircilerin gönlünü çalmayı başaran güzel oyuncu Zazie Beetz'in Joker'in dikkatini çeken bekar bir anneyi canlandırdığı filmde usta oyuncu Robert De Niro bir talk-show sunucusunu, radyo yayınları ile tanınan komedyen Marc Maron ise talk-how programına konuk ayarlayan organizatörü canlandırıyor. American Horror Story'nin kadrolu yıldızı Frances Conroy ise Joker'in annesi Penny'e hayat veriyor.

    "Her", "Sınırları Aşmak", "Gladyatör" ve "The Master" gibi filmlerin 3 Oscar adayı usta oyuncusu Joaquin Phoenix'in Batman'in ezeli düşmanı olan ikonik karaktere duygusal bir derinlik kazandırmayı hedeflediği film, toplum tarafından hiçe sayılmış bir insanın cesur karakter çalışması olmanın yanı sıra, aynı zamanda uyarı niteliği taşıyacak. İlk solo Joker filminin yönetmenliğini Oscar adayı Todd Phillips üstlenirken, senaryosunda da yönetmenle birlikte Scott Silver'ın imzası var. 

    Ülkemizde 4 Ekim 2019 tarihinde vizyona girecek olan filmin çekimleri Harlem, New York'ta devam ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top