Hesabım
    Uluslararası Antalya Film Festivali, Sinemaya Göz Kulak Oluyor!

    Görme ve işitme engelliler için erişilebilir filmler ve çocuklar için gezen "Festival Tırı" ile Antalya Film Festivali sinemaya göz kulak oluyor.

    29 Eylül'de başlayacak olan 55. Uluslararası Antalya Film Festivali'nde 7'den 7'e herkes festival heyecanını yaşıyor. Dünya sinemasından oluşan zengin film seçkisi, ünlü yıldızları ve sinemayı çocuklara götüren Festival Tırlarıyla sinemaseverlere unutulmaz bir festival yaşatacak olan 55. Uluslararası Antalya Film Festivali, görme ve işitme engelli sinemaseverleri de unutmadı. Festivalde, ‘Kar Korsanları’ ve ‘Kurtuluş Son Durak’ filmleri, sesli betimleme, işaret dili ve ayrıntılı altyazı ile görme ve işitme engelli sinemaseverlerle buluşacak.

    İlçe ilçe gezmeye başlayıp festival boyunca devam edecek olan ve Gazipaşa, Alanya, Finike ile Gündoğmuş’a park eden "Festival Tırı" herkesin ilgisini üzerine topladı.Gazipaşa ve Finike’de aileleriyle birlikte meydanı dolduran çocuklar, 2018 yapımı “Kaptan Dandun” isimli animasyon filmini izlerken, Alanya'da ise ‘Okul Yolunda’ adlı belgesel gösterildi. Festival boyunca vatandaşlara ücretsiz sinema keyfi yaşatacak olan ‘Festival Tırı’, 5 Ekim’e kadar 19 ilçeyi gezerek sinema şölenini kentin dört bir yanına taşımaya devam edecek.

    55. Uluslararası Antalya Film Festivali 29 Eylül - 5 Ekim arasında sürecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top