Hesabım
    "Gambit" Romantik ya da Erotik Komedi Olabilir!

    X-Men evreninde yer alan Gambit filminden yeni detaylar geldi.

    2014 yılında beyaz perdeye yeniden uyarlanacağı haberi verilen, ama hala tamamlanamayan Gambit filmine dair yeni detaylar geldi. Başrolünde Channing Tatum ve Lizzy Kaplan'ın yer alacağı film hakkında, filmin yapımcılarından Simon Kinberg konuştu.

    2019 yılı başlarında filmin prodüksiyonuna başlanacağını belirten Kinsberg, Gambit'in nasıl bir karakter olacağı konusunda ipuçları verdi. X-Men evreninde yer alan ve kinetik enerjiyi kontrol edebilen mutant Gambit, daha önce X-Men Başlangıç: Wolverine filminde Taylor Kitsch tarafından canlandırılmıştı.

    Simon Kinberg, Channing Tatum tarafından canlandırılacak olan yeni Gambit hakkında "Gambit'e baktığınızda bir dolandırıcı ve kadın avcısı görürsünüz. Ve biz bu durumdan bir romantik komedi çıkabileceğine inanıyoruz. Romantik komedi derken tam olarak romantizmi kast etmiyoruz. Gambit bir seks komedisine dönüşebilir. Ama hala kötü adamlar ve kahramanlardan oluşan bir süper kahraman filmi olmaya devam edebilir." açıklamasını yaptı. Ayrıca Kinberg, ilk kez Marvel çizgi romanlarında 1990'lı yıllarda X-Men'in 130. sayısında görülmeye başlayan Gambit uyarlamasının senaryosunun hazır olduğunu belirtti.

    Gambit filmi için henüz bir yönetmen bulunamamasına rağmen 2019'un Haziran ayında vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top