Hesabım
    “X-Men: Dark Phoenix”, “Alita: Savaş Meleği” ve “Gambit” Ertelendi!

    Fox'un merakla beklenen üç filminin vizyon tarihi ertelendi.

    20th Century Fox vizyon takviminde önemli değişikliklere imza attı. X-Men evreninin yeni filmi “X-Men: Dark Phoenix”, görsel bir şölen vadeden bilim kurgu filmi “Alita: Savaş Meleği” ve bir türlü vizyon yüzü göremeyen “Gambit”in vizyon tarihleri ertelendi.

    Geçtiğimiz gün ilk fragmanına kavuşan “X-Men: Dark Phoenix”i 8 Şubat 2019’da izlemeyi bekliyorduk. Ancak görünüşe göre merakla beklenen film artık 7 Haziran 2019’da gösterime girecek. Simon Kinberg’ün yönetmen koltuğuna geçtiği filmin oyuncu kadrosunda Sophie Turner, Alexandra Shipp, Tye Sheridan, Evan Peters, Kodi Smit-McPhee, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence ve Jessica Chastain yer alıyor.

    Labirent” serisinden tandığımız Rosa Salazar’ı başrolüne yerleştiren bilim kurgu ve aksiyon filmi “Alita: Savaş Meleği”ni de beklediğimiz tarihten daha geç izleyebileceğiz. Bu yıl 21 Aralık’ta sinemalara uğramayı planlayan film 14 Şubat 2019’a ertelendi. Filmin yönetmen koltuğunda “Günah Şehri”, “Dehşet Gezegeni” ve “Ustura” gibi filmlerle tanınan Robert Rodriguez oturuyor.

    Son erteleme haberimiz ise “Gambit” filminden geliyor. Prodüksiyonuna yıllardır başlanamayan süper kahraman filmi bir kez daha ertelendi. Henüz bir yönetmen bulamayan filmin 7 Haziran 2019’da vizyona girmesi planlanıyordu. Channing Tatum ve Lizzy Kaplan’lı film, başka bir erteleme olmadığı taktirde 13 Mart 2020 tarihinde sinemalara uğrayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top