Hesabım
    Seth Rogen Yeni Filminde Turşucu Oluyor!

    Seth Rogen’ın yeni projesi belli oldu.

    Pineapple Express”, “Buraya Kadar”, “The Interview” ve daha birçok başarılı komedi filminden tanıdığımız Seth Rogen’ın yeni projesi belli oldu. Emmy adaylığı bulunan başarılı aktör yeni filminde bir turşucuyu oynayacak.

    Henüz resmi bir isme sahip olmayan filmin yönetmen koltuğu için başrol Rogen’ın birçok filminde görüntü yönetmeni olarak çalışan Brandon Trost düşünülüyor. Senaryoya Simon Rich imza atarken, filmin yapımcılığını Seth Rogen, Evan Goldberg ve James Weaver üstleniyor. Filmin prodüksiyonunun önümüzdeki günlerde Pittsburgh’ta başlaması bekleniyor.

    Simon Rich’in The New Yorker için yazdığı “Sell Out” isimli kısa hikayeden uyarlanan film, çok sevdiği ailesi için daha iyi bir gelecek inşa etme hayali ile 1918 yılında Amerika’ya göç eden Herschel Greenbaum isimli bir işçiye odaklanıyor. Herschel bir gün çalıştığı fabrikada turşu fıçısının içine düşer ve 100 yıl boyunca salamura olarak orada kalır. Salamura sayesinde tek bir gün bile yaşlanmamış olan Herschel günümüz Brooklyn’inde uyanır. Hemen ailesini arayan Herschel yaşayan tek akrabasının torununun oğlu olan Ben Greenbaum (yine Seth Rogen) olduğunu öğrenir. Herschel, mülayim bir bilgisayar kodlayıcısı olan Ben ile anlaşmakta zorlanır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top