Hesabım
    "Annabelle 3"ün Kadrosuna Mckenna Grace de Katıldı!

    Korku filmi "Annabelle 3"ün kadrosu genişliyor.

    Merakla beklenen Annabelle 3 filminden yeni kadro gelişmesi var. 6.5 milyon dolarlık bütçesine 257 milyon dolar gişe elde eden korku filmi Annabelle'in, 3. devam halkasında Designated Survivor ile tanınan ve son olarak Deha ile karşımıza çıkan yetenekli oyuncu Mckenna Grace de yer alacak. 

    Küçük yaşına rağmen başarılı kariyeriyle dikkat çeken oyuncu, filmde Warren ailesinin kızları Judy'e hayat verecek. Ebeveynlerinin şeytani bebeği eve getirmelerinin ardından genç dadıları ile birlikte kötülüğün hedefi haline gelen genç kız, şeytani varlığın saldırılarından kurtulmak için mücadele veriyor.

    Serinin ilk iki filminde senarist görevini üstlenen Gary Dauberman'ın bu kez yönetmen koltuğuna da oturduğu "Annabelle 3"ün yapımcılığını James Wan üstleniyor. 

    Korku Seansı serisinin şeytani bebeği Annabelle'in ilk filmi 2014, ikinci filmi Annabelle: Kötülüğün Doğuşu da geçtiğimi yıl sinemalarımıza uğramıştı. "Annabelle" serisi 2. devam halkasıyla da 15 milyon dolarlık bütçesine karşılık 306.5 milyon dolar gişe yapmıştı. Serinin 3. devam halkası "Annabelle 3" 3 Temmuz 2019'da Amerika'da vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top