Hesabım
    Gal Gadot da "Death On The Nile" Filminde!

    "Death On The Nile" filmine Wonder Woman'ımız Gal Gadot da katıldı.

    Death On The Nile'ın kadrosuna Gal Gadot katıldı. Ülkemizde Türkçe'ye "Nil'de Ölüm" olarak çevrilen 1937 yılı imzalı dedektiflik romanı, serinin beyaz perdedeki ikinci macerası olacak. İsrailli güzel Wonder Woman'ımız Gal Gadot'un filmde hangi karakteri canlandıracağı şu an için belirsizliğini koruyor.

    Roman, o sıralar Mısır'da tatil yapmakta olan ünlü kurgusal dedektif Hercules Poirot'nun, ölümcül bir sona ullşan bir aşk üçgeninde kimin katil olduğunu çözmeye çalışmasını konu ediniyordu. Bol yıldızlı kadrosuyla sinema salonlarını şenlendiren dedektiflik gizemi Doğu Ekspresinde Cinayet'in sonunda, dedektif Poirot acilen Nil'den çağırılıyordu. Devam halkasının hangi roman olacağı bilinse de hazırlıkların başladığı haberi için beklemek gerekmişti.

    Şu ana dek devam halkasının kadrosuyla ilgili bir açıklama yok. Projeye bağlı olduğu bilinen tek kişi, filmin senaryosunu üstlenecek olan Michael Green. Ancak "Doğu Ekspresinde Cinayet"in yönetmenliğini ve başrolünü üstlenen Kenneth Branagh'ın yönetmen koltuğu için geri döneceği tahmin ediliyor.

    "Doğu Ekspresinde Cinayet" filminde Oscar ödüllü Judi Dench, Oscar ödüllü İspanyol oyuncu Penelope CruzAntichrist ve John Wick gibi beğenilen yapımların aranan ismi Willem Dafoe, deneyimli oyuncu Michelle Pfeiffer ve Star Wars evreninden Rey karakteri ile tanınan Daisy Ridley gibi isimler yer alıyordu.

    "Death On The Nile" filmi 20 Aralık 2019'da Amerika'da sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top