Hesabım
    Yerli Gişenin Lideri "Göktaşı" Oldu!

    Yerli komedi "Göktaşı" listeye zirveden giriş yaptı.

    Köy esintili komedi Göktaşı bomba gibi bir açılışla geldi. Geçtiğimiz Cuma günü vizyona giren yerli komedi filmi, ilk 3 gününde 103.470 seyirciye ulaşmayı başardı. Böylece film, en yakın rakibine oranla 42 binden fazla seyirciyi sinema salonlarına çekmiş oldu.

    Yerli komedinin sevilen yüzlerinden Şafak Sezer'in başrolünü üstlendiği, zengin oyuncu kadrosunda Ayhan TaşBülent ÇolakTuna OrhanCeyhun FersoySinan ÇalışkanoğluMehmet EsenNilay Toprak ve Yılmaz Gruda'nın da yer aldığı yerli komedi filmi, şu anda 386 sinema salonunda seyirciyle buluşarak vizyondaki en yüksek salon oranına da sahip durumda. İlk haftasından 1.348.158 TL gişe elde eden film, vizyonda bir hayli başarılı bir gidişat izleyecek gibi görünüyor!

    Filmin konusu; Trakya’da Günebakan köyünde yaşayanların en büyük derdi kuraklıktır. Kuralıktan kurtulmanın yollarını arayan köy halkı yağmur duasına çıkmaya karar verir. Dualar edilir edilmez tüm gözler semaya çevrilir. Herkesin gözü yağacak yağmurdadır. Fakat onlar beklediklerinden bambaşka bir şeyle karşılaşırlar. Gökten yağmur yerine göktaşı parçaları düşer. Herkes şok içerisindedir. Amerikalı, Alman ve Rus ajanlar inceleme yapmak için köye akın etmeye başlar ve incelemek için köylülerden aldıkları göktaşları için ciddi ücret öderler. Köyün muhtarı İsmet bu işten yararlanmaya kararlıdır ve çeşitli kurnazlıklarla halkın sattıklarından bağış toplar. Halk bir yandan ajanlara yüksek fiyatlarla göktaşlarını satmaya çalışırken bir yandan da muhtarın yaptığı kurnazlıklarla uğraşır. Bu sırada muhtarın şarkı olma hayalleri kuran oğlu Bahadır, köye haber yapmaya gelen muhabir Ceylan’a gönlünü kaptırmıştır. Günebakan köyü bu zamana kadar böyle bir curcuna yaşamamıştır...

    Yönetmenliğini ve senaryosunu Caner Erzincan'ın üstlendiği komedi filmi sinemalarda! Komedi filmine biletlerinizi hemen buradan alabilirsiniz!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top