Hesabım
    "Joker" Setinde Joaquin Phoenix ve Zazie Beets Bir Arada!

    Joaquin Phoenix ve Zazie Beets "Joker" filminin setinde görüntülendi.

    Joaquin Phoenix ve Zazie Beetz merakla beklenen Joker filminin setinde görüntülendi. Batman'in ezeli düşmanı olan ikonik karakter Joker'in, Gotham'ın suç prensine dönüşmeden önce, henüz Arthur Fleck olduğu zamanlardaki köklerine bir bakış sunan çizgi roman uyarlamasından gelen set karelerinde, ikiliyi birlikte oturmuş kahve içerken görüyoruz.

    "Her", "Sınırları Aşmak", "Gladyatör" ve "The Master" gibi filmlerin 3 Oscar adayı usta oyuncusu Joaquin Phoenix'in ikonik kötü Joker'i, Atlanta dizisi ile yıldızı parlayan ve ardından Deadpool 2'nin Domino'su olarak karşımıza çıkarak seyircilerin gönlünü çalmayı başaran güzel oyuncu Zazie Beetz'in Joker'in dikkatini çeken bekar bir anneyi canlandırdığı film, toplum tarafından hiçe sayılmış bir insanın cesur karakter çalışması olmanın yanı sıra, aynı zamanda osyal bir uyarı niteliği taşıyor. 

    Merakla beklenen filmde usta oyuncu Robert De Niro bir talk-show sunucusunu, radyo yayınları ile tanınan komedyen Marc Maron ise talk-how programına konuk ayarlayan organizatörü canlandırıyor. American Horror Story'nin kadrolu yıldızı Frances Conroy ise Joker'in annesi Penny'e hayat veriyor.

    İlk solo Joker filminin yönetmenliğini Oscar adayı Todd Phillips üstlenirken, senaryosunda da yönetmenle birlikte Scott Silver'ın imzası var. "Joker" ülkemizde 4 Ekim 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top