Hesabım
    Noah Centineo da "Charlie'nin Melekleri"nde!

    Yeni nesil "Charlie's Angels"ın kadrosuna genç kızların sevgilisi Noah Centineo da dahil oldu.

    Yeni nesil Charlie's Angels'ın kadrosuna Noah Centineo da dahil oldu. To All the Boys I’ve Loved Before ile genç kızların sevgilisi haline gelen Amerikalı oyuncu, filmin zengin kadrosunda yer alacağı açıklanan yeni isim oldu. Genç oyuncunun rolü henüz bilinmiyor.

    2000 ve 2003 yılında gelen film serisi ile 1976'daki dizi versiyonlarında, erkek senaristler ve yönetmenler tarafından yazılıp yönetilmişti. Bu kez filmin yaratıcı ekibinde Elizabeth Banks'in sözü geçiyor. Filmin yönetmen koltuğunu üstlenen Banks'e senaryoda, fenomen dizi Narcos'un senarist ve yapımcıları Doug Miro & Carlo Bernard eşlik ediyor.

    Yetenekli kadın ajanları canlandıracak isimler ise; BAFTA ödülünün yanı sıra César Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazanan ilk Amerikalı oyuncu Kristen Stewart, yıldızı yeni parlamaya başlayan İngiliz güzel Ella Balinska ve yeni nesil Aladdin'de Disney prensesi Jasmine'e de hayat verecek olan Naomi Scott olacak.

    Filmin kadrosunda yakışıklı oyuncu Sam Claflin, Emmy ve Altın Küre ödüllü Patrick Stewart, 2 Oscar adaylığı bulunan Djimon Hounsou ve Elizabeth Banks'in kendisi de yer alıyor. Gelen iddialara göre bu oyuncuların hepsi Bosley'i canlandıracak. Ancak bunun nasıl olacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

    "Charlie's Angels" ülkemizde 27 Eylül 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top