Hesabım
    Armie Hammer “Death on the Nile” Kadrosunda!

    Devam halkası “Death on the Nile” kadrosunu kurmaya başladı.

    Geçtiğimiz yıl vizyona giren “Doğu Ekspresinde Cinayet”in merakla beklenen devam halkası “Death on the Nile” oyuncu kadrosunu şekillendirmeye başladı. “Wonder Woman”ımız Gal Gadot’un ardından, “Beni Adınla Çağır” ile Altın Küre adaylığı elde eden Armie Hammer da filmin kadrosuna dahil oldu.

    Beş Oscar adaylığı bulunan Kenneth Branagh’ın bir kez daha başrolü üstlenmesi ve yönetmen koltuğuna geçmesi bekleniyor. Filmin senaryosunu ise “Doğu Ekspresinde Cinayet”e imza atan, “Logan: Wolverine”, "Yaratık: Covenant" ve “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı”nın senaristi Michael Green kaleme alıyor.

    Agatha Christie’nin 1937 tarihli dedektiflik romanı “Nil'de Ölüm”, Mısır'da tatil yapmakta olan dedektif Hercules Poirot'nun, ölümcül bir sona ulaşan bir aşk üçgeninde kimin katil olduğunu çözmeye çalışmasını konu ediniyordu. Hatırlayanlar olacaktır ki, “Doğu Ekspresinde Cinayet”in sonu da bu olaya bağlanıyordu. Kadrosunda Johnny Depp, Judi DenchPenelope CruzWillem Dafoe, Michelle Pfeiffer ve Daisy Ridley gibi yıldızlara yer veren film, 55 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 352 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti.

    “Death on the Nile” Amerika’da 20 Aralık 2019 tarihinde vizyona girecek. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top