Hesabım
    "Backseat" Fragmanında Christian Bale'den Dick Cheney'e Dönüşüm Şaşırtıyor!

    Christian Bale başrollü "Backseat"ten ilk fragman yayınlandı.

    Backseat'in ilk fragmanında Christian Bale, eski Başkan Yardımcısı Dick Cheney'e dönüşüyor. Oscar ödüllü oyuncunun Dick Cheney'e benzerliğiyle şaşkınlığa uğrattığı film, Akademi Ödülü sahibi Adam McKay'in imzasını taşıyor. İkili daha önce Oscar ödülüne layık görülen Büyük Açık filminde birlikte çalışmıştı.

    Annapurna Pictures'ın yapımını üstlendiği film, Washington'lu bir bürokratın sessizce ilerleyerek George W. Bush’a başkan yardımcısı olup dünyadaki en güçlü insana dönüşmesinin ve ülkeyi ve dünyayı bugün hala hissettiğimiz şekillerde yeniden şekillendirmiş olmasının epik hikayesini anlatıyor.

    Filmin başrolünde yer alan başarılı oyuncu Bale'e eşlik eden kadro da bir hayli göz alıcı. Filmde boy gösteren isimler arasında; Lynne Cheney rolünde 5 Oscar adaylığı bulunan güzel yıldız Amy Adams, eski ABD Savunma Bakanı Donald Rumsfeld rolünde Oscar adayı oyuncu Steve Carrell, eski ABD Başkanı George W. Bush rolünde Oscar ödüllü Sam RockwellAmerican Horror Story dizisinin kadrolu oyuncusu Lily RabeJesse PlemonsBill PullmanAlison PillTyler Perry, Justin Kirk, Lisagay HamiltonShea Whigham ve Eddie Marsan yer alıyor.

    Tarihteki en güçlü ve etkili ABD başkan yardımcılarından birinin hikayesini anlatan film bilinmeyen bir tarihi de aydınlatıyor. Başkan Bush'un yanı sıra Richard Nixon, Gerald Ford ve George H.W. Bush ile de çalışmış olan politikacı, Terörle Savaş ve Irak Savaşı'nıngüçlü bir yandaşıydı ve sonunda %13'lük onay derecesiyle ofisten ayrıldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top