Hesabım
    "Korku Seansı 3"ün Yönetmeni James Wan Olmayacak!

    "Korku Seansı 3"ün yönetmenliğini James Wan yerine Michael Chaves yapacak.

    James Wan merakla beklenen Korku Seansı 3'ün yönetmenliğinden ayrıldı. Gişede başarılı olmasının yanı sıra korku severlerin de takdirini toplayan korku filmi serisi, 3. devam filmi ile birlikte yönetmen değiştiriyor. Şu ana kadar serinin filmlerini yönetmiş olan James Wan'ın yerini Amerikalı yönetmen Michael Chaves alıyor.

    Spin-off projeleriyle birlikte toplam 5 filmlik bir evren halini alan ve hali hazırda birçok yan projesi de bulunan "Korku Seansı"nın yeni filminde Wan yapımcılıktan vazgeçmyecek. Ancak yönetmen koltuğunu, son olarak yapım aşamasındaki The Curse of La Llorona filmi ile duyulan Chaves'in üstleneceği kesin.

    "'The Curse of La Llorona' için Chaves'le çalışırken onu bir film yapımcısı olarak yakından tanıdım. Chaves'in bir hikayeye duygu katma yeteneği ve duygu ile korkuya yaklaşımı onu bir sonraki Korku Seansı filmini yönetmek için çok uygun kılıyor." diyen Wan, yönetmen koltuğunu devrettiğini doğrulamış oldu.

    Filmin çiçeği burnunda yönetmeni Chaves ise gelişmelere dair; "Korku Seansı filmlerinin büyük bir hayranıyım. Bu filmler hem muazzam duygu hem de harika korkular sunan nadir kombinasyonlar. James ve New Line ekibiyle tekrar çalışmak benim için hem büyük bir heyecan hem de onurdur" dedi.

    Ed ve Lorraine Warren'a hayat veren Patrick Wilson ve Vera Farmiga'nın yeniden başrolleri üstleneceği devam halkasında, Korku Seansı 2'nin senaristi David Leslie bir kez daha senaryoya imza atacak. Filmin 2020'de sinemalarda olması planlanıyor.

    Filmin konusunun ayrıntıları hala hasır altında tutuluyor ancak yapımcı Peter Safran gelecek olan filmin "bir ailenin doğaüstü bir varlığın olduğu evde mücadele vermesi" modelini kıracağını belirtti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top