Hesabım
    Sonbaharın Yıldızı Filmekimi Yarın Başlıyor!

    Filmekimi yarın itibariyle seyircilerini bekliyor.

    17. Filmekimi sinemaseverlere dolu dolu bir program sunuyor. İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından bu yıl Birlikte Güzel işbirliğiyle 5-14 Ekim tarihleri arasında düzenlenen etkinlik, Ekim ayında sinema rüzgarları estirecek.

    İstanbul ile birlikte Ankara ve İzmir’de de sinemaseverlerle buluşacak olan festival yarın itibariyle başlıyor. Festivalin açılış filmi ise başrollerini Lady Gaga ile Bradley Cooper’ın paylaştığı Bir Yıldız Doğuyor olacak. Festivalin kapanış filmi ise Oscar ödüllü yönetmen ve yazar Alfonso Cuarón'un çok beklenen ve Netflix’te gösterime girecek filmi Roma olacak. Türkiye’de ilk defa Filmekimi’nin kapanış filmi olarak gösterilecek film 15 Ekim Pazartesi günü izleyici ile buluşacak.

    Yılın merakla beklenen filmlerinin seyirci ile buluşacağı festivale birçok ek seans da eklendi. Filmekimi’nin hafta içi gündüz seansları biletleri sadece 10 TL’ye satılıyor. Bilet satışları İstanbul’da Beyoğlu Beyoğlu, Kadıköy Rexx sinemalarına açılan gişelerden ve Biletix satış kanalları (biletix.com, Biletix Çağrı Merkezi, satış noktaları) üzerinden, Ankara ve İzmir’de ise Biletix satış kanalları (biletix.com, Biletix Çağrı Merkezi, satış noktaları) üzerinden ve etkinlik tarihinden bir gün önce sinema gişelerinden yapılıyor. Filmekimi İstanbul gösterimlerinin hafta içi gündüz seansları (11.00, 13.30, 16.00) sadece 10 TL. Hafta içi 19.00 ve hafta sonu seansları (11.00-13.30-16.00-19.00) tam 25 TL, indirimli 15TL, tüm 21.30 seansları ise 25 TL. Ankara ve İzmir’de isetüm seanslar tam 18 TL, öğrenci 15 TL.

    5-14 Ekim tarihlerinde İstanbul’da 10 gün sürecek bir maratonla devam edecek ve 11-16 Ekim’de Ankara’da, 18-23 Ekim’de ise İzmir’de sinemaseverlerle buluşacak. Ayrıntılı bilgi için: filmekimi.iksv.org

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top