Hesabım
    Chadwick Boseman’lı “17 Bridges”a Stephan James Dahil Oldu!

    “17 Bridges” filmine “If Beale Street Could Talk”tan transfer geldi.

    Marvel Sinematik Evreni’nin Black Panther’ı olarak tanıdığımız Chadwick Boseman’ı başrolüne yerleştiren aksiyon ve gerilim filmi “17 Bridges” oyuncu kadrosuna önemli bir ismi kattı. Barry Jenkins’in yeni filmi “If Beale Street Could Talk” ile yıldızı parlayan genç aktör Stephan James filmin kadrosuna dahil oldu.

    Çekimleri devam eden filmin oyuncu kadrosunda Oscar ödüllü J.K. Simmons, Altın Küre adaylığı bulunan Sienna Miller ve “Waco” dizisinin yıldızı Taylor Kitsch yer alıyor. “Luther”, “Game of Thrones” ve “Penny Dreadful” gibi önemli dizilerde yönetmenlik yapmış olan Brian Kirk yönetmen koltuğuna geçerken, senaryoya Matthew Carnahan ve Adam Mervis ikilisi imza atıyor. Filmin 12 Temmuz 2019 tarihinde Amerika’da vizyona girmesi bekleniyor.

    “17 Bridges”, gözden düşmüş bir NYPD dedektifine (Chadwick Boseman) odaklanıyor. Polis katili bir adam için şehir çapında bir insan avı başlatılınca dedektif kendini affettirmek için bir şans elde ediyor. Dedektif bir süre sonra polis meslektaşlarını bir suç imparatorluğu ile ilişkilendiren bir komployu açığa çıkarmaya başlıyor. Saatler ilerledikçe kimi takip ettiği ve onu kimin takip ettiği belirsizleşmeye başlıyor. Arama yoğunlaştığında katilin Manhattan’dan kaçmasını engellemek için en uç önlemler alınıyor. Yetkililer adaya giriş çıkışları engellemek için 17 köprüyü de kapatıyor. İkonik Manhattan adasının tarihte ilk kez dış dünya ile bağlantısı kesiliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top