Hesabım
    "Suspiria"dan Yeni Dakota Johnson Posteri!

    "Suspiria"nun Susie Bannion'ı Dakota Johnson'ın yeni posteri geldi.

    Suspiria'dan yeni bir Dakota Johnson posteri geldi. “Fifty Shades” serisinin masum Anastasia Steele'i olarak akıllara kazınan güzel oyuncu, yeniden çekim "Suspiria"dan dansçı Susie Bannion'a hayat veriyor. 1977 yapımı aynı isimli kült korku filminin yeniden uyarlaması olan yeni nesil "Suspiria", orijinalinin konusundan ilerlerken, dans sahneleri ve görüntü yönetimi konusuna daha çok eğilmiş olarak öne çıkıyor.

    Amerikalı bir genç kadın olan Susie Bannion, 1977 yılının Berlin'inde dünyaca ünlü bir dans okulu Markos Tanz Company'e kabul edilmiştir. Tam da Susie'nin okula varışıyla birlikte, bu prestijli okulun başka bir öğrencisi olan Patricia gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Okulun devrimci sanat yönetmeni olan Madame Blanc, okulun ününü kazanmasını sağlayan eğitmendir. Onun rehberliğinde Susie balede olağanüstü bir ilerleme kaydederken, Sara isimli bir kızla da arkadaş olur. Zaman içerisinde iki genç kadın ve yas tutan bir psikoterapist bu prestijli okulun ve yöneticilerinin karanlık bir sırrı sakladıklarından şüphelenmeye başlarlar.

    Oscar ödüllü usta aktris Tilda Swinton, 14 yıllık kariyerine 65 proje sığdıran Teen Choice ödüllü genç yıldız Chloë Grace MoretzMia Goth, orijinal filmin Suzy'si Jessica HarperAngela Winkler ve Sylvie Testud gibi isimleri kadrosunda bulunduran yeniden çekimin yönetmenliğini “Sen Benimsin” ve “Beni Adınla Çağır” filmleriyle tanıdığımız Oscar adaylığı bulunan Luca Guadagnino üstleniyor.

    Johnson'ın 2 yıl boyunca bale eğitimi alarak hazırlandığı, usta oyuncu Swinton'ın hem Madame Blanc hem de Dr. Josef Klemperer karakterlerine hayat verdiği gerilim filmi "Suspiria" 9 Kasım tarihinde sinemalarımıza konuk olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top