Hesabım
    Chris Evans'tan Kaptan Amerika'ya Duygusal Veda!

    Chris Evans, 8 yıldır hayat verdiği Kaptan Amerika rolüne veda etti.

    Chris Evans sevilen karakteri Kaptan Amerika'ya veda etti. 2011 yılında seyircilerle buluşan İlk Yenilmez: Kaptan Amerika filmi ile Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olan yakışıklı oyuncu, şu ana dek Marvel evreninin 8 filmine dahil oldu. Merakla beklenen Avengers 4 ile ikonik hale gelen karakterine veda edecek.

    "Avengers 4"ün çekimlerini tamamlayan oyuncu, serinin ve canlandırdığı karakterin hayranlarıyla duygusal bir mesaj paylaştı. Twitter üzerinden takipçilerine seslenen oyuncu; "Resmi olarak Avengers 4 sahnelerimi tamamladım. En basit tarifle duygusal bir gündü. Son 8 yıldır bu rolü oynamak bir onurdu. Kameranın önünde, kameranın arkasında ve izleyicilerin arasındaki herkese verdikleri anılar için teşekkür ederim. Sonsuza kadar minnettarım." dedi.

    Zayıf ve birçok hastalıktan muzdarip olmasına rağmen ülkesine hizmet etme aşkıyla yanıp tutuşan bir gençken, riskli bir deney için gönüllü olup şimdi olduğu süper askere dönüşen Steve Rogers'ın hikayesi, Marvel evreninin en önemli ve bilinen hikayelerinden biri. Avengers serisinin son filmi Avengers: Infinity War'da hayatta kalmayı başaran Kaptan Amerika'nın, Marvel'ı bir sonraki evreye taşıyacak olan "Avengers 4"te seyircilere veda edeceği biliniyor. Henüz kesinleşen bir bilgi olmasa da merakla beklenen devam halkasında Kaptan Amerika ve Iron Man'in hayatlarını kaybedeceği en çok konuşulan dedikodular arasında yer alıyor.

    "Avengers: Infinity War"da karşımıza çıkan 60'dan fazla kahramanın hangilerinin Marvel'ın 4. evresine geçiş yapacağı henüz kesin olarak bilinmese de Black PantherDoktor Strange ve Örümcek Adam'ın solo filmleri için hazırlıkların devam ettiği biliniyor. "Avengers 4"te süper kahramanlar geçidine dahil olacak olan Captain Marvel filmi için de geri sayım devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top