Hesabım
    AUFF: Dişi Terminatör Kristinna Loken Türkiye'den Teklif Bekliyor!

    Kristinna Loken 55. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

    55. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde yıldızlar geçidi sürüyor. ‘Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi’ filmindeki T-X rolüyle ünlenen Amerikalı güzel Kristanna Loken ve Oscar adayı oyuncu Eric Roberts 55. Uluslararası Antalya Film Festivali’ne konuk oldular. 

    Türkiye’ye ikinci kez gelmiş olsa da ilk kez Antalya'ya geldiğini belirten Loken, bu ziyaretinden sonra bir film için teklif beklediğini söyledi. Kristanna Loken, "Bir teklif gelirse kesinlikle burada film çekmek isterim. Lokasyon olarak çok güzel bir yer ve zengin bir tarih var. Türkçe konuşmuyorum, umarım bu engel olmaz" diye konuştu.

    Son yıllarda canlandırdığı kötü adam karakterleriyle hafızalara kazınan Roberts ise genç sinemacıları desteklemek için Antalya’da olduğunu söyleyerek, "500 filmin 200’ünde kötü olduğum için ölmek zorunda kaldım. Kötü adamları canlandırmak bana eğlenceli geliyor" diye konuştu. İş için 40 günde 25 şehir gezdiğini söyleyen Eric Roberts "Dünyanın her yerinden teklifler alıyorum. Hayatımın her gününde film setlerinde olmak isterim. Farklı roller canlandırmayı seviyorum. Çünkü her karakterde başka bir adam olup başka bir hikaye canlandırıyorum ve bunun için bana para ödüyorlar, karnımı doyuruyorlar. İşimi çok seviyorum" dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top