Hesabım
    Hugo Weaving’li “Ölümcül Makineler”in Yeni Fragmanı Karşınızda!

    Fantastik bilim kurgu “Ölümcül Makineler”den yeni fragman var.

    Yüzüklerin Efendisi”, “Matrix” ve “Transformers” gibi film serileriyle tanıdığımız başarılı aktör Hugo Weaving’in oyuncu kadrosunda yer aldığı fantastik bilim kurgu filmi “Ölümcül Makineler”in yeni fragmanı görücüye çıktı.

    Filmin oyuncu kadrosunda Robert SheehanHera HilmarAaron JacksonRonan RafteryStephen Lang, JihaeMenik GooneratnePatrick MalahideColin SalmonPatrick Malahide ve Rege-Jean Page gibi isimler de yer alıyor. “Yüzüklerin Efendisi” ve “Hobbit” serileriyle tanıdığımız üç Oscar ödüllü usta yönetmen Peter Jackson’ın senaristliğini ve yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ilk uzun metraj filmine imza atan Oscar ödüllü görsel efekt uzmanı Christian Rivers oturuyor.

    Medeniyet, büyük bir olayla yıkıldıktan binlerce yıl sonra insanlık yeni bir yaşam biçimine adapte olmuştur. Devasa hareketli şehirler dünyada dolaşarak kendilerinden güçsüz kasabaları yağmalamaktadır. Londra'nın küçük şehirlerinden birinin Alt Katman’ından gelen Tom Natsworthy, tehlikeli kaçak Hester Shaw'la karşılaştıktan sonra hayatta kalabilmek için savaşmaktadır. Yollarının kesişmesi beklenmedik olan bu ikilinin kurduğu ihtimal dışı ortaklık, dünyanın kaderini değiştirecektir.

    “Ölümcül Makineler” 7 Aralık tarihinde ülkemizde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top