Hesabım
    Sundance’te Gösterilen Korku Filmi “Clara's Ghost”tan İlk Fragman Geldi!

    Doğaüstü korku filmi “Clara's Ghost”un ilk fragmanı yayınlandı.

    Prömiyerini yılın başında Sundance Film Festivali’nde gerçekleştiren ve övgüler alan korku filmi “Clara's Ghost”un ilk fragmanı ve posteri görücüye çıktı.

    Paula Niedert Elliott’ın Clara olarak başrolü üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda “How I Met Your Mother”ın son sezonlarından hatırladığımız Abby Elliott, “Silicon Valley” dizisinde rol alan Bridey Elliott, dört Emmy ödüllü Chris Elliott, “Shameless”ın Svetlana’sı Isidora Goreshter ve “Altıncı His” filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar aday gösterilen Haley Joel Osment yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise filmde de rol alan Bridey Elliott üstleniyor. Aktris bu filmle birlikte ilk uzun metrajına imza atıyor.

    Banliyöde yaşayan Reynolds ailesinin bir akşamına odaklanan “Clara's Ghost”, Clara Reynolds’ın (Paula Niedert Elliott) hikayesini anlatıyor. Bencil ve gösterişçi ailesinden sürekli olarak azar işiten Clara aradığı teselliyi ve rehberliği kendisine musallat olduğuna inandığı doğaüstü güçte buluyor.

    Yakın zamanda BAMcinemaFest’te de gösterilen “Clara's Ghost” Amerika’da 6 Aralık’ta gösterime girecek. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top