Hesabım
    Aaron Paul’lu Gerilim “Welcome Home”dan Fragman Var!

    Gerilim filmi “Welcome Home”un ilk fragmanı yayınlandı.

    Breaking Bad”in üç Emmy ödüllü yıldızı Aaron Paul ve bu sene oyunculuğa iyice alışan Emily Ratajkowski’nin başrollerini paylaştığı gerilim filmi “Welcome Home”dan ilk fragman ve poster yayınlandı.

    Oyuncu kadrosunda “John Wick 2”de izlediğimiz Riccardo Scamarcio, Katy Louise SaundersAlice Bellagamba ve Francesco Acquaroli gibi isimlere yer veren film, “Joshua” ve “Salvation Boulevard” filmleri ile tanınan George Ratliff tarafından yönetiliyor. Filmin senaryosuna ise David Levinson imza atıyor.

    Parçalanan ilişkilerini yeniden alevlendirmek isteyen Bryan ve Cassie çifti, ‘Welcome Home’ isimli ev paylaşım sitesini kullanarak İtalya kırsalında güzel, romantik bir villa kiralar. Eve yerleştikten kısa bir süre sonra Cassie, yakınlarda oturan Federico isimli, nazik ve yakışıklı bir yabancı ile tanışır. Federico’nun yakışıklılığından ve cazibesinden Bryan’ın anında gözü korkar fakat Cassie, Bryan’ın kıskançlığından hiç hoşlanmaz. Bu kıskançlığı kullanan Federico çifti manipüle ederek birbirine düşürür. Bryan ve Cassie kendilerini seksi ve tehlikeli bir kedi fare oyununun içinde bulur. Çift, en sevdikleri kişinin aslında en az güvenebilecekleri kişi olabileceğinin farkına varır.

    “Welcome Home” 16 Kasım tarihinde Amerika’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top