Hesabım
    Hugh Jackman’lı “Bad Education” Kadrosuna Hari Dhillon Dahil Oldu!

    “Bad Education” oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

    Wolverine karakteriyle sinemaseverlerin gönlünde taht kuran başarılı oyuncu Hugh Jackman’ı başrolüne yerleştiren komedi ve drama filmi “Bad Education” oyuncu kadrosuna yeni bir ismi kattı. Çekimleri şu sıralarda New York’ta devam eden filmin kadrosuna “This Is Us” ve “Billions” dizilerinde boy gösteren Hari Dhillon dahil oldu.

    Filmin oyuncu kadrosunda bu yıl “Ben, Tonya” filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar’ına layık görülen Allison Janney, komedi filmi “Blockers” ile yıldızı parlayan genç aktris Geraldine Viswanathan, iki Altın Küre adaylığı bulunan Ray Romano, “Jumanji: Vahşi Orman” ve “Ayin” filmlerinde izlediğimiz genç yıldız Alex Wolff, bu sene boy gösterdiği ve yönettiği “Blindspotting” ile beğeni toplayan Rafael Casal, Jimmy TatroStephen Spinella ve Annaleigh Ashford gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Sundance Film Festivali’nin bu seneki yıldızlarından “Thoroughbreds”e imza atan Cory Finley üstleniyor.

    "Take Me" ve “I Think We’re Alone Now” filmlerinin senaristi Mike Makowsky’nin kendi lise deneyimlerini temel alan film, öğrencilerin aldığı eğitimin iyileştirilmesi için çalışan ve aynı zamanda kamu fonlarını zimmetine geçiren bir okul müdürüne odaklanıyor. Hugh Jackman filmde okul müdürünü, Allison Janney ise yine aynı okul bölgesinde çalışan ve müdürün planlarına ortak olan bir yöneticiyi oynuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top