Hesabım
    Müzikal Zombi Filmi “Anna and the Apocalypse”ten Yeni Fragman Geldi!

    “Anna and the Apocalypse”in başrolünü genç yıldız Ella Hunt üstleniyor.

    Müzikal, komedi ve korku türlerini birleştiren özgün zombi uyarlaması “Anna and the Apocalypse”in yeni fragmanı ve posteri görücüye çıktı.

    Prömiyerini geçtiğimiz sene Fantastic Fest’te gerçekleştiren ve övgülerle karşılanan filmin oyuncu kadrosunda “Cold Feet” dizisinin Ellie'si Ella HuntMalcolm CummingSarah SwireChristopher Leveaux ve Ben Wiggins gibi isimler yer alıyor. 2015 yılında “Where Do We Go From Here?” filmine imza atan John McPhail yönetmen koltuğuna geçerken, senaryoyu Alan McDonald ve Ryan McHenry ikilisi kaleme alıyor.

    Anna küçük kasaba hayatının sıkıcılığından bıkan ve lisenin bitmesi için gün sayan bir genç kızdır. Ama bir gün uyandığında, kafasındaki bütün hayaller ve planlar yerle bir olur. Sıradan bir akşamda uykuya dalan genç kız ertesi sabah uyandığında dünyanın sonunun geldiğini görür. Zombi kıyameti Anna'nın sakin kasabası Little Haven'ı vurduğunda, genç Anna ve lise arkadaşları etraflarındaki çemberi giderek daraltan ve asla ölmeyen bir zombi ordusu ile savaşmak, yılbaşı şarkısı söylemek ve dans etmek zorundadırlar. En iyi arkadaşı John'la güçlerini birleştiren Anna, zombiye dönüşmüş kardan adamlar, Noel babalar, elfler ve yılbaşı alışverişine gelen müşterilerle savaşmak zorunda kalır. Fakat kısa bir süre sonra, ergenlik çağındaki bir genç olmanın, dünyanın sonunda bile olsanız, hayatta kalmak kadar zor olduğunu keşfederler. İkili bu yeni dünyada kimsenin güvende olmadığını ve etraflarındaki medeniyet yok oldukça gerçekten güvenebilecekleri tek insanların birbirleri olduklarını görür.

    “Anna and the Apocalypse” Amerika’da 30 Kasım’da gösterime girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top