Hesabım
    Yeni "Hayvan Mezarlığı"ndan İlk Altyazılı Fragman Geldi!

    Yeni "Hayvan Mezarlığı"ndan beklenen fragman çıktı.

    Hayvan Mezarlığı'ndan beklenen fragman yayınlandı. Son yıllarda film ve dizi formatında seyircilerin karşısına çıkmaya devam eden korku edebiyatı ustası Stephen King'in 1983 yılı imzalı kült romanını yeniden beyaz perdeye taşıyan filmden gelen fragmanın altyazılı versiyonu da seyircilerin beğenisine sunuldu. 

    "Hayvan Mezarlığı", yeni taşındığı evde ailesi ile kutlama yaparken hayatını kaybeden küçük oğlunu geri getirmek için eski bir mezarlığa oğlunu gömen bir adamın hikayesini anlatıyor. Mezarlığa gömülen diğer hayvanlar gibi hayata geri dönen küçük çocuk ve yol açtığı dehşet, sinema tarihinin kült filmlerinden biri olarak yerini almış durumda...

    Mutlu bir aile babasıyken hayatı cehenneme dönen baba Dr. Louis Creed karakterine "Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti", "Terminator: Gynesis" ve yakın zamanda da "Winchester" ile seyircilerinin karşısına çıkan Jason Clarke'ın, ailenin annesi Rachel Creed'i ise "Alien: Covenant" ile hatırlanan Amy Seimetz'in hayat verdiği yeni uyarlamada yönetmen koltuğunu "Starry Eyes" ile tanınan Dennis Widmyer ve Kevin Kolsch ikilisi üstleniyor. 

    Senaryosunu bilim kurgu türü Nightflyers dizisinin senaristi Jeff Buhler'ın üstlendiği yeni nesil korku filmi 5 Nisan 2019 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top