Hesabım
    Bol Yıldızlı “Fındıkkıran ve Dört Diyar” Yeni Posterine Kavuştu!

    Fantastik macera “Fındıkkıran ve Dört Diyar”dan yeni poster geldi.

    Önümüzdeki ay vizyona girmeye hazırlanan fantastik macera filmi “Fındıkkıran ve Dört Diyar”dan yeni bir poster yayınlandı.

    Filmin bol yıldızlı oyuncu kadrosunda “Yıldızlararası”ndan hatırladığımız Mackenzie Foy, iki Oscar adayı Keira Knightley, usta oyuncu Morgan Freeman, Oscar ödüllü Helen MirrenMatthew MacfadyenMiranda HartEllie Bamber ve Jack Whitehall gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Lasse Hallström ve Joe Johnston ikilisi üstleniyor.

    Genç Clara'nın, vaftiz babası Drosselmeyer tarafından bir parti sırasında kendisine verilen kutusu çok özel bir hazineyi saklamaktadır. Bu kutuda Clara'nın, hayata zamansızca veda etmiş olan annesinin paha biçilemez altın tarağı vardır. Ancak bu kutunun eşi benzeri olmayan anahtarı, garip ve esrarengiz bir paralel dünyada kaybolmuştur. Clara bu paralel dünyada bir fare çetesiyle, Çiçekler Ülkesi, Tatlılar Ülkesi, Kar Taneleri Ülkesi olmak üzere üç boyuta hükmeden hükümdarlarla ve yolculuğunda ona eşlik edecek olan Phillip isimli bir askerle tanışır. Clara ve Phillip, despot Zencefil Anne'nin yönetimindeki dördüncü boyutta da anahtarı aramak ve dengesi bozulmuş olan paralel evrene denge getirebilmek zorundadır.

    “Fındıkkıran ve Dört Diyar” 2 Kasım’da sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top