Hesabım
    Fantastik Macera "Aladdin"den Beklenen Teaser!

    Masal uyarlaması "Aladdin"in ilk tanıtım videosu geldi.

    Disney'in yeni alametifarikası Aladdin'den ilk tanıtım videosu geldi. Disney'in gerek uçan halısıyla, gerek lambadaki ciniyle en sevilen karakterlerinden biri olan Aladdin'in yeni beyaz perde macerasından gelen tanıtım karakterleri tanıtmaktan ziyade filmin büyülü atmosferine ve ilgi çekici panoramalarına yer veriyor. Yine de sevilen delikanlı Aladdin'i canlandıran Mena Massoud'a bir bakış yer alıyor.

    Sherlock HolmesKod Adı: U.N.C.L.E. ve son olarak da Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filmlerinde kamera arkasına yer alan yönetmen ve oyuncu Guy Ritchie'nin imzasını taşıyan filmde sevimli mavi cini başarılı oyuncu Will Smith canlandıracak. Ne yazık ki gelen tanıtım videosunda onu göremiyoruz.

    Sultanın kızı ve Aladdin'in büyük aşkı Jasmine rolünde Naomi Scott, Agrabah kentini Navid Negahban tarafından canlandırılacak sultanın yönetiminden almaya çalışan kötü kalpli Jafar'ı ise Marwan Kenzari de kadroda yer alıyor.

    John August tarafından yazılan senaryosu, 1992 yapımı Disney animasyon filmine ve Orta Doğu'da kulaktan kulağa anlatılarak günümüze ulaşan "Aladdin ve Sihirli Lambası" masalına dayanan yeni uyarlama "Aladdin"in müzikleri ise 8 Oscar ödülü sahibi Alan Menken'a emanet. "Aladdin" filmi 24 Mayıs 2019'da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top