Hesabım
    "Hızlı ve Öfkeli"nin Yan Filmi "Hobbs & Shaw"dan Idris Elba'ya İlk Bakış!

    "Hızlı ve Öfkeli" evreninin yan filmi "Hobbs & Shaw"in kötü adamı Idris Elba silahları kuşanıyor.

    Hobbs & Shaw'dan ilk Idris Elba karesi geldi. Gelen karede, filmin kötü adamını canlandıracak olan Altın Küre ödüllü başarılı oyuncu Idris Elba’yı silahları kuşanmış halde görüyoruz. "Brixton" isimli bir karakteri canlandıracak olan Idris Elba'nın görseli, Dwayne Johnson'ın sosyal medya hesabından geldi.

    Yönetmen koltuğuna “John Wick”, “Sarışın Bomba” ve “Deadpool 2” filmlerinden tanıdığımız deneyimli aksiyon yönetmeni David Leitch'in oturduğu projenin senaryosunu serinin birçok filminde imzası bulunan senarist Chris Morgan yazıyor. Hızlı ve Öfkeli serisinin spin-off projesi olan film, tüm dünyada beş milyar doların üstünde gişe hasılatı elde eden uzun soluklu aksiyon serisinin iki sevilen karakterini bir araya getiriyor. Luke Hobbs ve Deckard Shaw karakterlerine odaklanacak olan filmin başrollerini, karakterlere seride hayat vermiş olan Hollywood'un gözde oyuncularından Dwayne Johnson ve Hollywood'un sert adamı Jason Statham ikilisi üstleniyor. Filmin konusu şu an için sır gibi saklansa da, ortalama bir "Hızlı ve Öfkeli" filminden biraz daha karanlık ve daha derinlikli bir film olacağı vadediliyor.

    The Crown” dizisinin Prenses Margaret’ı Vanessa Kirby Deckard Shaw’un kız kardeşi olan bir MI-5 ajanına hayat verirken, Altın Küre ödüllü başarılı oyuncu Idris Elba’yı da filmin kötü adamı olarak izleyeceğiz. Filmin oyuncu kadrosunda şu an için belirsiz bir rolde olmak üzere Eddie Marsan da yer alıyor. Şu an için roller tamamen belirsizlik içinde. “Hobbs and Shaw” 2 Ağustos 2019’da ülkemizde vizyona girecek.netmen koltuğuna “John Wick”, “Sarışın Bomba” ve “Deadpool 2” filmlerinden tanıdığımız deneyimli aksiyon yönetmeni David Leitch'in oturduğu projenin senaryosunu serinin birçok filminde imzası bulunan senarist Chris Morgan yazıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top