Hesabım
    ‘‘Bizi Hatırla’’ 23 Kasım’da Vizyona Giriyor!

    Çağan Irmak'ın ‘‘Bizi Hatırla’’ filmi için geri sayım başladı.

    Çağan Irmak'ın yeni filmi Bizi Hatırla 23 Kasım'da seyircilerle buluşuyor. "Issız Adam", "Babam ve Oğlum", "Dedemin İnsanları", "Ulak" ve "Unutursam Fısılda" gibi filmlere imza atan Türk sinemasının başarılı yönetmeni bir kez daha bir dram filmiyle seyircilerin karşısına çıkacak.

    Geçtiğimiz Mart ayında vizyona giren ve 67.167 kişi tarafından izlenen "Çocuklar Sana Emanet"ten sonra fazla ara vermeden beyaz perdelere geri dönen Irmak, daha önce Çemberimde Gül OyaBabam ve Oğlum ve Yol Arkadaşım gibi projelerde birlikte çalıştığı Özge Özberk'i, usta oyuncu Altan Erkekli'yi ve Altın Portakal adaylığı bulunan başarılı oyuncu Tolga Tekin'i başrollere yerleştiriyor.

    Çalışkan bir adam olan Kaan, sahip olduğu başarılı kariyerini dişi tırnağıyla gerçekleştirmiştir. Bulunduğu noktaya gelebilmek için yıllarca çalışmış ve sonunda istediği mevkiye gelmeyi başarmıştır. Eşi, iki çocuğu ve işiyle kurduğu sakin hayat onun için yeterlidir. Bu stresli yoğunluk içindeyken, bir sahil şehrinde yaşayan yaşlı babası Eşref’i biraz ihmal etmiş durumdadır. Ancak bu durum, günün birinde babasının geçirdiği bir rahatsızlık sonrasında değişir. Yaşanan rahatsızlık Eşref'i babasının yanına gitmeye zorlar, ancak yoğun iş temposu buna müsaade etmemektedir. İşten vakit ayıramadığından ötürü babasını İstanbul’a, evine getirmeyi tercih eder. Baba Eşref ise oğluna ve ailesine yük olmaktan çekinmektedir, bu nedenle de geldiği gibi kendi evine geri dönmek ister. Bu alışık olmadıkları durumun içinde nasıl davranacaklarını bilemeyen baba-oğlu, birbirlerine ne kadar yabancılaştıklarını fark ederler. Babasıyla tekrar bağ kurmaya çalışırken aynı çatı altında kalmak Kaan için zor kararlar alma gerekliliğini ve sıkı bir vicdan muhasebesini beraberinde getirecektir...

    Komedinin sevilen yüzü Binnur Kaya, “Fatmagül'ün Suçu Ne?”, Bahar Dalları gibi dizilerinin yanı sıra tiyatro sahnelerinden de hatırladığımız Sumru Yavrucuk'u da kadrosunda bulunduran filmin senaryosu da yönetmenin imzasını taşıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top