Hesabım
    Aile Draması “Walkaway Joe” Başrollerini Seçti!

    "Walkaway Joe"nun başrolleri Jeffrey Dean Morgan ve David Strathairn olacak.

    Aile draması “Walkaway Joe” başrollerini belirledi. “The Walking Dead”in Negan’ı Jeffrey Dean Morgan ve Oscar adaylığı bulunan David Strathairn filmin başrollerini üstlenecek.

    “Walkaway Joe”, kendilerini terk eden babasını bulmak için bisikletine atlayan ve yollara düşen Dallas adında genç bir çocuğun hikayesini anlatıyor. Çocuk bu arayış sırasında geçmişinden kurtulmaya çalışan Joe Haley adından avare bir adamla tanışır. Çocuğun emniyetinden kendini sorumlu hisseden Joe, gönülsüz bir şekilde çocuğu yanına alır.

    Aktör Tom Wright’ın ilk yönetmenlik deneyimi olan filmin oyuncu kadrosunda 2016 yapımı “A Boy Called Po”nun genç yıldızı Julian Feder, “Preacher” dizisinden tanıdığımız Julie Ann Emery, Andrea FrankleSusan Gallagher ve David Jensen gibi isimler de yer alıyor. Michael Milillo’nun senaryosunu yazdığı filmin yapımcılığını ise Rachel McHaleMinor Childers ve senarist Milillo üstleniyor.

    Jeffrey Dean Morgan’ı bu sene Dwayne Johnson’lı “Rampage: Büyük Yıkım”da izledik. 2006 yılında “İyi Geceler İyi Şanslar” ile Oscar kazanan David Strathairn'ın gelecek projeleri arasında ise “The Gettysburg Address” ve “The Devil Has a Name” filmleri bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top