Hesabım
    Benedict Cumberbatch’li “Ironbark”a “Taboo” Transferi!

    "Taboo" dizisiyle tanınan Jessie Buckley "Ironbark" kadrosuna dahil oldu.

    Sherlock” dizisinin yıldızı ve Marvel Sinematik Evreni’nin Doktor Strange’i olarak tanıdığımız Oscar adayı Benedict Cumberbatch’in başrolünü üstlendiği drama filmi “Ironbark” oyuncu kadrosunu genişletiyor. “Taboo” dizisinde ve “Canavar” filminde izlediğimiz Jessie Buckley, Gürcistanlı aktör Merab NinidzeAngus Wright ve Kirill Pirogov filmin kadrosuna dahil oldu.

    “Ironbark”, Soğuk Savaş sırasında CIA’in Sovyet nükleer programına sızmasına yardım eden İngiliz iş adamı Greville Wynne’in (Benedict Cumberbatch) gerçek hikayesini konu alıyor. Küba Füze Krizi’ne son veren önemli istihbaratları, Wynne ve Rus kaynağı Oleg Penkovsky temin ediyor. Kadroya yeni dahil olan Jessie Buckley filmde iş adamının eşi Sheila Wynne’e hayat verecek.

    The Marvelous Mrs. Maisel” dizisiyle Altın Küre ve Emmy kazanan Rachel Brosnahan’ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı film, Dominic Cooke tarafından yönetiliyor. 2016 yapımı “The Hollow Crown” dizisiyle BAFTA’ya aday gösterilen İngiliz yönetmen, bu sene Saoirse Ronan’lı drama filmi “On Chesil Beach” ile karşımıza çıkmıştı. Yakın zamanda çekimlerine başlanması beklenen filmin senaryosuna ise “Belalı Tanık”ın senaristi Tom O'Connor imza atıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top