Hesabım
    Romantik Komedi Filmi “American Princess”in Başrolünü Issa Rae Üstlenecek!

    "Insecure" dizisinin yıldızı Issa Rae'in yeni projesi belli oldu.

    İkişer kez Altın Küre ve Emmy’e aday gösterilen HBO yapımı “Insecure” dizisinin yaratıcısı ve başrolü Issa Rae’in gelecek projesi belli oldu. Başarılı aktris romantik komedi filmi “American Princess”in başrolünü üstlenecek.

    “American Princess”, Londra’ya taşınan Amerikalı bir kadına (Issa Rae) odaklanıyor. Kısa süre içerisinde Londra’da zenginliğin ve sosyetenin dünyasına çekilen kadın hiç beklenmedik bir şekilde aşık olur. İlk başta Brendan O’Brien tarafından yazılan senaryoyu, başrol Rae ile “Insecure”da birlikte çalışan Amy Aniobi tekrar kaleme alıyor.

    Filmin yönetmenliğini geçtiğimiz sene Amandla Stenberg’li “Her Şey” ile karşımıza çıkan Stella Meghie üstleniyor. Projenin yapımcıları arasında ise “Nedimeler”, “Ajan”, “Ghostbusters: Hayalet Avcıları” ve “Küçük Bir Rica” filmleriyle tanınan yönetmen Paul FeigJessie Henderson ve ilk senarist O’Brien yer alıyor. Filmin vizyon tarihi ise henüz belli değil.

    “Insecure” dizisindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu dalında iki yıl üst üste Altın Küre’ye aday gösterilen Issa Rae’i bu sene “Sessiz Kalma” filminde izleme şansı elde ettik. “Insecure” önümüzdeki sene dördüncü sezonuyla devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top