Hesabım
    Fenomenleri Başrolüne Yerleştiren "Kafalar Karışık"tan Video Geldi!

    Başrolünü sosyal medya fenomenleri "Kafalar"ın üstlendiği "Kafalar Karışık" filminden teaser yayınlandı.

    Sosyal medya fenomenleri Kafalar başrollü Kafalar Karışık'tan teaser geldi. Kafalar'ın fenomen isimleri Atakan ÖzyurtFatih Yasin ve Bilal Hancı’nın başrolünde bulunduğu yerli komedi filminin yönetmen koltuğunda Kristal Elma ödüllü reklam yönetmeni Yücel Yolcu oturuyor.

    "Kafalar Karışık", evlenebilmek için kız arkadaşının kayıp babasını bulmaya çalışan genç bir adam ve arkadaşlarının hikayesini anlatıyor. Atakan’ın sevgilisi Buse ile mutlu bir birlikteliği vardır. Çift ilişkilerini evlilikle taçlandırmak ister. Zengin bir kadın olan Buse’nin dedesi ise bu evliliğe razı gelmez. Atakan ne yaparsın yapsın Buse’nin dedesini ikna edemez. Böyle olunca geriye tek çare Buse’nin yıllardır kayıp olan öz babasının bulmak kalır. Müstakbel kayınpederini bulmak için macera dolu bir yola koyulan Atakan’a bu serüvende yakın arkadaşları Fatih ve Bilal eşlik eder. 

    Altan ErkekliMusa UzunlarGüven Kıraç ve Erkan Can'ın da kadrosunda yer aldığı yerli komedi filminin görüntü yönetmenliğini ise 2015 yapımı Mustang filmi ile Oscar ödülüne aday gösterilen Ersin Gök üstleniyor.

    Çekimleri İstanbul, Kaş, Elmalı ve Korkuteli’nde gerçekleştirilen "Kafalar Karışık" 7 Aralık’ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top