Hesabım
    "Spider-Man: Far From Home"un Set Karelerinde Zendaya Kahramanın Kollarında!

    "Spider-Man: Far From Home"dan Zendaya'lı set kareleri geldi.

    Spider-Man: Far From Home'dan Zendaya'lı yeni set kareleri geldi. Marvel'ın yeni nesil Örümcek Adam serisinin eksantrik karakteri Michelle Jones'u canlandıran genç yıldız, gelen set videosunda ve karelerinde Örümcek Adam tarafından kurtarılması ile sonuçlanan bir duruma düşmüş. Genç yıldız, ağ atan süper kahramana sarılmış durumda görünüyor.

    "Spider-Man: Far From Home"da genç İngiliz oyuncu Tom Holland bir kez daha Peter Parker olarak karşımıza çıkıyor. Marvel'ın temel taşı Stan Lee'nin "hayallerimde canlandırdığım Peter Parker" olarak nitelediği genç oyuncu rolü ilk kez 2016 yapımı Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminde canlandırmıştı. İlk filmden May Hala olarak Marisa Tomei, Müdür Fury rolünde Samuel L. Jackson, Maria Hill rolünde Cobie Smulders, Ned olarak Jacob Batalon, Michelle Jones olarak Zendaya ve ilk filmin kötüsü Vulture olarak Michael Keaton'ın geri döndüğü kadronun yeni yüzleri ise komedyen J.B. Smoove, Türk asıllı Alman oyuncu Numan Acar ve görsel efektlerle sihirbazlık numaraları yaparak ilüzyonlar yaratan kötü adam Mysterio rolünde Oscar adayı yakışıklı oyuncu Jake Gyllenhaal oluyor.

    Comingsoon

    Devam filminde genç Peter'ı bu kez eğitim için Avrupa'ya giderken göreceğiz. Amerikalı delikanlı eğitimi için öğrenci değişim programı ile İngiltere'ye gidecek. Film, seyircilerinin kalbine hançerler saplayan Avengers: Infinity War'un ardından yaşananları gösterecek.

    İlk filmin yönetmeni Jon Watts'ın yeniden kamera arkasına geçtiği devam filminde senaryo Chris McKenna ve Erik Sommers ikilisinin kaleminden çıkıyor. Tüm dünyada 880 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek Marvel Sinematik Evreni’nin en çok kazanan 7. filmi olan “Örümcek-Adam: Eve Dönüş”ün devam halkası olan "Spider-Man: Far From Home" ülkemizde 5 Temmuz 2019’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top