Hesabım
    Ata Demirer ve Demet Akbağ "Hedefim Sensin" Tanıtımında Bir Arada!

    Ata Demirer ve Demet Akbağ'lı "Hedefim Sensin" filminden teaser geldi.

    Ata Demirer'in başrolünü üstlendiği komedi Hedefim Sensin'den teaser var! Beyaz perdede son olarak 2017 yılının başlarında vizyona giren Ege komedisi Olanlar Oldu ile karşımıza çıkan, Niyazi Gül Dört Nala ve Eyyvah Eyvah serisi gibi seyircilerini gülmekten kırıp geçiren komedilerin sevilen başrolü Ata Demirer, bu kez de çiğköfteci Zekeriya Taştan karakterine hayat veriyor.

    Karakterinin, seyircilerin yüreğine dokunan ve herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği bir karakter olduğunu söyleyen Demirer'e kadroda, gedikli rol arkadaşlarından usta oyuncu Demet Akbağ da eşlik ediyor. Emektar oyuncu Salih Kalyon, güzel yıldız Gonca Vuslateri, usta oyuncularımızdan Erkan Can, Tarık Ünlüoğlu ve İlker Aksum da kadroda yer alan başarılı isimler arasında...

    Bir çiğköfte ustasının hayatını mizahla harmanlayarak seyircilere sunacak olan filmin yönetmen koltuğunda ise Arif v 216GörümceG.O.R.A. ve Kocan Kadar Konuş serisi gibi seyircilerin büyük beğenisini kazanan yerli filmlerin yönetmeni Kıvanç Baruönü oturuyor. Filmin senaryosunda ise sempatik komedyen Ata Demirer'in imzası var.

    "Hedefim Sensin" 29 Kasım'da sinemalarımıza konuk olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top