Hesabım
    Viggo Mortensen Yönetmenliğe Soyunuyor!

    İki Oscar adayı Viggo Mortensen’den aile draması geliyor.

    Yüzüklerin Efendisi” serisinin yıldızı, “Şark Vaatleri” ve “Kaptan Fantastik” filmleriyle Oscar’a aday gösterilen Viggo Mortensen ilk yönetmenlik deneyimine hazırlanıyor. Başarılı aktör aile draması türündeki “Falling”in başrolünü, yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını üstlenecek.

    Filmde başrol isme üç Altın Küre adaylığı bulunan Lance Henriksen ve “Borg McEnroe”un yıldızı, bu yıl “Örümcek Ağındaki Kız”da izleyeceğimiz İsveçli aktör Sverrir Gudnason eşlik ediyor. Filmin yapımcıları arasında “The Witch”, “Anon” ve “How It Ends” gibi filmlerin yapımcısı Daniel Bekerman da yer alıyor.

    Viggo Mortensen filmde erkek partneri ve evlatlık kızı ile birlikte Güney Kaliforniya’da yaşayan bir adamı oynuyor. Lance Henriksen ise düşünceleri ve davranışları geleneksel döneme ve aile yapısına çok daha uygun olan bir çiftçiye hayat veriyor. Mortensen emekli olacak bir yer bulmak amacıyla ailesiyle birlikte Los Angeles’a taşındığında, bu iki çok farklı dünya birbiriyle çarpışıyor.

    Sevilen oyuncu Viggo Mortensen’i bu yıl bitmeden, Mahershala Ali ile birlikte rol aldığı ve Toronto Uluslararası Film Festivali’nden büyük ödülle dönen “Green Book” filminde izleyeceğiz. Aktör önümüzdeki yılın başlarında ise katil Ted Kaczynski’nin yakalanmasını anlatan “Unabomb” filminin çekimleriyle meşgul olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top