Hesabım
    Eminem'in Yapımcısı Olduğu "Bodied" Filminden Poster Var!

    Rap temalı "Bodied"in posteri geldi.

    Kara komedi türü Bodied filminden övgü dolu bir poster geldi. Muse, CiaraBritney SpearsKelly ClarksonRob Zombie, Backstreet Boys, U2, The Chemical Brothers, Blink 182 ve Eminem gibi sanatçıların video kliplerinde yönetmenlik yapan Joseph Kahn'ın imzasını taşıyan film, rap müziği başlangıç noktası olarak alarak bir gencin kendini keşfetme hikayesini seyircilere sunuyor. 

    Seattle Times'ın "Kolay gücenenlere göre değil" uyarısıyla gelen posterde Coming Soon'un "Vahşi, komik, yoğun, korkusuz. 'Bodied' filmlerin %99'unun olmadığı derecede canlı ve hayati. Bir başyapıt." yorumu da yer alıyor. Consequence of Sound ise "Kesinlikle ağzı açık bırakıyor." diyor.

    Adam Merkin, başarılı bir öğrencidir. Akademik kariyer peşinde koşan Adam, tez hazırlıklarını girişir. Kendi halinde bir yaşantısı olam Adam’ın hayatı tez konusunu belirlemesi ile bambaşka bir hal alır. Adam, rap dünyasını kapılarını aralayarak, rap şarkıcılarının savaşı ile ilgili bir tez hazırlamaya karar verir. Akademik kariyer uğruna girdiği bu yol Adam’ın hayatının dönüm noktası olur. Konusu ile ilgili araştırma yapan genç adam, Rap kapışmalarının gerçekleştiği etkinliklere katılır. Bilmediği bir dünya ile tanışan Adam, kısa sürede bu büyülü dünyanın etkisi altında kalır. Adam, sadece araştırma yapmak için katıldığı kapışmalarda kendisin bir anda savaşın içinde bulur. Bu savaş bir süre sonra Adam’ın vazgeçemeyeceği bir saplantısı haline gelir...

    Rap müziğin en sevilen isimlerinden Eminem'in yapımcılığını üstlendiği filmde American Vandal'ın Alex Trimboli'si Calum Worthy başrolü üstlenirken, filmin senaryosunda ise eski rap müzik müsabakası yarışmacılığından senaristliğe terfi eden Alex Larsen'in imzası var. Jackie LongShoniqua ShandaiWalter Perez ve Rory Uphold'un yanı sıra ünlü rap yıldızları Dizaster, Dumbfoundead ve Hollow Da Don da kadroda yer alıyor.

    "Bodied" 2 Kasım'da Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top