Hesabım
    Yüksek Bütçeli "Deliler" Filminden Yeni Teaser!

    Epik tarih filmi "Deliler"den yeni tanıtım videosu yayınlandı.

    Osmanlı İmparatorluğu’nun Deliler'ini temel alan filmden tanıtım var! Son 2 yıldır prodüksiyon hazırlıkları gerçekleşen "Deliler" hızla vizyon tarihine doğru geri sayarken, 4 milyon dolar ile 2018'in en yüksek bütçeli filmi olarak sinema severleri heyecanlandırmaya devam ediyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun dünyayı titreten ordusunun fedailerini beyaz perdeye taşıyan filmden gelen yeni tanıtım videosu da izleyenleri adeta Osmanlı İmparatorluğu dönemine götürüyor.

    Konu; Fatih Sultan Mehmet’in babası 2. Murat, Eflak topraklarını fethettiği zaman, Romanya Kralı Osmanlı ordusuna direnmemeyi seçer. Toprağı yönetmek için yetki veren 2. Murat, teminat olarak da Romanya Kralı'nın 2 oğlunu alır. Kardeşler Vlad ve Radu, çocukluklarını Fatih Sultan Mehmet’le beraber Edirne Sarayı’nda geçirirler. 2. Murat ve Romanya Kralı öldükten sonra, Vlad, Fatih Sultan Mehmet tarafından Eflak’a Voyvoda olarak atanır. Küçüklüğünden beri içinde derin bir şiddet barındıran Vlad, orada Vatikan’ın ve Ejder Tarikatı’nın yönlendirmeleri ve dikteleriyle Fatih Sultan Mehmet’e karşı çok büyük bir kin ve nefret beslemeye başlar. Vlad, 23.734 Türkmen, Boşnak, Sırp, Arnavut ve Bulgar kazığa oturttuğunu kendi beyan edince, Fatih Sultan Mehmet durumun sebebini öğrenmek için kendi habercisini gönderir. Vlad, gönderilen habercinin de başına sarığını çakıp geri gönderince, Fatih Sultan Mehmet de bu olayı çözmeleri için Deliler’i görevlendirir...

    Cem Uçan'ın hem yapımcılığını hem de başrollerinden biri olan Gökkurt'u canlandırdığı filmde Aşgar'ı İsmail Filiz, Baba Sultan'ı Yetkin Dikinciler, Kazıklı Voyvoda Vlad Tepeş’i Erkan Petekkaya, Fatih Sultan Mehmet’i de Rüzgar Aksoy ve Alaca'yı da Nur Fettahoğlu canlandırıyor. "Deliler", Osman Kaya yönetmenliğinde hayata geçiriliyor. 

    Kadrosunda Demet TuncerMehmet Ali KarakuşGökçe ÖzyolMehmet PalaBatın Uçan'ın da yer aldığı filmin görüntü yönetmenliğini Sami Saydan üstlenirken, senaryo ise Mustafa Burak Doğu ve İbrahim Ethem Arslan'ın imzasını taşıyor. "Deliler" 23 Kasım’da seyirciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top