Hesabım
    Chadwick Boseman’lı “17 Bridges” Kadrosuna “The Deuce” Desteği!

    “The Deuce” dizisinin yıldızı Jamie Neumann yeni projesini buldu.

    Marvel Sinematik Evreni’nin Black Panther’ı olarak tanıdığımız Chadwick Boseman’ın başrolünü üstlendiği aksiyon ve gerilim filmi “17 Bridges” oyuncu kadrosuna yeni bir ismi kattı. HBO’da yayınlanan “The Deuce”un Dorothy’si Jamie Neumann filmin kadrosuna dahil oldu.

    Filmin oyuncu kadrosunda Oscar ödüllü J.K. Simmons, Altın Küre adaylığı bulunan Sienna Miller, “Waco” dizisinin yıldızı Taylor Kitsch ve bu sene “If Beale Street Could Talk” ile yıldızı parlayan Stephan James yer alıyor. Yönetmen koltuğuna ise “Luther”, “Game of Thrones” ve “Penny Dreadful” gibi önemli dizilerde yönetmenlik yapmış olan Brian Kirk geçiyor. Çekimleri devam eden film 12 Temmuz 2019 tarihinde Amerika’da vizyona girecek.

    “17 Bridges”, gözden düşmüş bir NYPD dedektifine (Chadwick Boseman) odaklanıyor. Polis katili bir adam için şehir çapında bir insan avı başlatılınca dedektif kendini affettirmek için bir şans elde ediyor. Dedektif bir süre sonra polis meslektaşlarını bir suç imparatorluğu ile ilişkilendiren bir komployu açığa çıkarmaya başlıyor. Saatler ilerledikçe kimi takip ettiği ve onu kimin takip ettiği belirsizleşmeye başlıyor. Arama yoğunlaştığında katilin Manhattan’dan kaçmasını engellemek için en uç önlemler alınıyor. Yetkililer adaya giriş çıkışları engellemek için 17 köprüyü de kapatıyor. İkonik Manhattan adasının tarihte ilk kez dış dünya ile bağlantısı kesiliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top