Hesabım
    Keira Knightley'li "The Aftermath"ten Fragman Var!

    Keira Knightley ve Jason Clarke başrollü "The Aftermath" filminden ilk fragman geldi.

    Keira Knightley'li The Aftermath filminden fragman geldi. MarchlandsAgatha Christie's Poirot ve Testament of Youth gibi işleriyle tanınan James Kent'in Orta Avrupa'da çektiği yeni filmi II. Dünya Savaşı sonrasında geçen gerçek bir öyküden esinlenerek beyaz perdeye taşınıyor.

    1946 yılı savaş sonrası yeniden ayağa kalkmaya çalışan Almanya... Rachael Morgan adında bir kadın soğuk bir kış gününde harabeye dönmüş Hamburg şehrine gelir. Bir İngiliz olan kocası Lewis, yerle bir olmuş şehri yeniden kuran ekiplerin birinde görevlidir. Çift bu yeni ortama alışmaya çalışırken, Rachael kocasının beklenmedik bir kararı karşısında şaşkına dönecektir: yaşayacakları büyük evi, evin önceki sahipleri olan Alman bir dul ve onun problemli kızıyla paylaşacaklardır. Savaşın trajedisinin gölgesinde yaşamaya çalışan bu 4 farklı insan bir düzen oturtmaya çalışırken, öfke ve keder duyguları tutku ve ihanetin kapılarını açacaktır...

    Oscar, Altın Küre, ve Satellite ödüllerine aday gösterilen güzel yıldız Keira Knightley Rachael karakterine hayat verirken, Hollywood'un simasına alıştığımız meşgul oyuncusu Jason Clarke ise onun eşi Lewis'i canlandırıyor. İsveçli ünlü aktör Alexander Skarsgård ise Stefan Lubert karakterine hayat verecek. Filmin kadrosunda Kate PhillipsFlora ThiemannJannik SchümannTom Bell ve Abigail Rice da yer alıyor. 

    Savaş dönemi karşılıklı düşman olan iki farklı ulustan bireylerin, savaş sonrası aynı çatı altında hayatta kalma mücadelesini beyazperdeye taşıyan filmin senaryosu Rhidian Brook imzalı aynı adlı kitaptan Joe Shrapnel ve Anna Waterhouse tarafından senaryolaştırıldı. 

    Film 26 Nisan'da Amerika'da sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top